Catering & Buffetten

Basis buffet grand bistro de rotonde
Prijs: € 18,50 1ste verdieping
Prijs: € 16,50 Catering

Vooraf,
Ambachtelijke én uit eigen keuken gemaakte Russische salade met feestelijk geselecteerde vleeswaren en vissoorten

Hierbij: Knoflooksaus, kruidenboter, cocktailsaus, rode pesto, olijven en passende garnituren en verschillende soorten stokbrood

Hoofdgerecht;

  • Zalmfilet met dillesaus
  • Wiener schnitzel van de chef
  • Spies met kipfilet en saus na keuze: champignonsaus, pindasaus, pepersaus, zigeunersaus, knoflooksaus of kruidenboter

Garnituren; Gebakken aardappelen, 1 seizoen groente en rauwkostsalade en vruchtencompote

Grand bistro de rotonde buffet
Prijs: € 21,50 1ste verdieping
Prijs: € 18,50 Catering

Vooraf,
Ambachtelijke én uit eigen keuken gemaakte Russische salade met feestelijk geselecteerde vleeswaren en vissoorten Waldorf salade met walnoten, appel, druif en dungesneden reepjes kipfilet

Hierbij: Knoflooksaus, kruidenboter, cocktailsaus, rode pesto, olijven en passende garnituren en verschillende soorten stokbrood

Hoofdgerecht;

  • Zalmfilet met romige dillesaus.
  • Wiener schnitzel van de chef.
  • Spies met kipfilet en saus na keuze; pepersaus, pindasaus, zigeunersaus, mosterdsaus, knoflooksaus of kruidenboter
  • Varkens medaillons met champignonsaus. Garnituren: 2 aardappel garnituren, 2 seizoengroente en rauwkostsalade.


Grand bistro de rotonde buffet de luxe

Prijs € 24,00 1ste verdieping
Prijs € 21,50 Catering

Voorgerechten:

  • Amuse kop Huisgemaakte soep (keuze uit)
    • Italiaanse tomatensoep
    • Hollandse mosterdsoep
    • Gelderse runderbouillon
    • Champignonsoep van de chef
  • Ambachtelijke én uit eigen keuken gemaakte Russische- en zalm salade met feestelijk geselecteerde vleeswaren, vissoorten, meloen & ananas uit heel Europa
  • Waldorf salade met walnoten, appel, druif en dungesneden reepjes kipfilet
  • Groene knapperige salade van met Spaanse Manchego kaas en romige geitenkaas en blokjes Krentenbrood
  • Tomaten mozzarella salade met balsamico dressing en verse basilicum.
  • Champignon Dordogne met een kruidenmousseline.

Hierbij: Knoflooksaus, kruidenboter, cocktailsaus, rode pesto, olijven en passende garnituren en verschillende soorten stokbrood

Hoofdgerechten:

  • Wiener schnitzel van de chef.
  • Kipfilet gevuld met spinazie en brie of kipsaté met pindasaus.
  • Varkens medaillons ingerold met een spekjasje en jus.
  • Reepjes malse ossenhaas en kipfilet uit de wok met wok groente.
  • Vis trio met warme knoflooksaus.

Garnituren: 2 aardappel garnituren, 2 seizoen groente en rauwkostsalade.

Dessert 1ste verdieping en catering

  • Tiramisu met slagroom.
  • Bavarois met slagroom.
  • Italiaans schepijs met slagroom en sausjes.
    Prijs: € 4,95
  • Met vers fruit salade
    Prijs: € 5,95
  • Met Apfelstrudel met vanillesaus
  • Mohr in hemd ( chocoladenotencake met warme chocoladesaus )
    Prijs: € 7,50

Houtenplankjes buffet … 1ste verdieping en catering
(leuk voor verjaardagsfeestje/bedrijfsborrel)

Nassch (snoep)-plank
Verse ciabatta met dille- en remouladesaus en dungesneden: Gerookte zalm, makreel, paling, garnaaltjes en geselecteerde vissoorten van het seizoen

Nassch (snoep)-plank
Verse baguette met mosterd, embrambilla en lekkere geselecteerde kazen uit Europa

Nassch(snoep)-plank
met ambachtelijke sausjes: kipkerriesalade, eisalade, tonijnsalade, Waldorf salade,

Nassch(snoep)-plank
Vers boerenbroodje met zeezoutroomboter en dungesneden; feestelijke geselecteerde vleesbeleg van het seizoen met een ambachtelijke Russische salade

Aangevuld met warm:

  • Ambachtelijke gehaktballen in jus.
  • Chili drumsticks of Ribbetjes met zigeunersaus
  • Saté van varkenshaas met pindasaus.
  • Champignons Dordogne met remoulade saus
    • Prijs Koud € 8,50
    • Prijs Warm € 7,50
    • Prijs Koud en Warm € 13,75


Biologisch buffet (1ste verdieping)

Vooraf;

  • Rundvleessalade met biologische vleeswaren.
  • Geitenkaassalade met fruit en slasoorten.
  • Biologisch brood met kruidenboter, knoflooksaus en boter.


Hoofdgerechten;

  • Groente quiche
  • Varkenshaas medaillons van een scharrelvarken.
  • Scharrelkip uit de wok met wok groenten en cashewnoten.
  • Wilde Schotse zalm met dillesaus.

Garnituren: Gebakken aardappelen, seizoen groente en rauwkostsalade. Prijs: €22,50
(om dit buffet te promoten krijgt u van ons een heerlijke fles biologische wijn cadeau! )

 

Stampottenbuffet (seizoensgebonden) 1ste verdieping en Catering

U heeft de keuze uit de volgende stampotten:

  • Zuurkoolovenschotel (met gehakt en ananas)
  • Boerenkool met gebakken spekjes
  • Andijvie met gebakken spekjes
  • Hutspot (van aardappelen en wortelen)

Wij serveren altijd deze vleessoorten erbij:

  • Rookworst.
  • Speklap.
  • Ribbetjes.
  • Verse Braadworst

Garnituren van: mosterd, zuurgarnituur, jus en Piccadilly

Prijs:
2 stampotten inclusief 4 soorten vlees € 13,00
3 stampotten inclusief 4 soorten vlees € 14,00
4 stampotten inclusief 4 soorten vlees € 15,00

Wenst u een stamppottenbuffet voor meer dan 35 personen dan kunnen we u een andere prijs aanbieden, informeer naar de mogelijkheden!

Extra Vlees gerecht: Hachee + € 1,75 p.p. Rollade + €1,75 p.p.

Lunch in onze bistro of met catering op locatie:

Trendy 12-uurtje (naam voor onze koffietafel);
Catering € 14,95 p.p.
In onze bistro € 16,50 p.p.

Op tafel staan:
Verse mini broodjes divers belegd: o.a. Mozzarella-tomaat, tonijnsalade, gerookte zalm met roomkaas, gezond, parmaham, kaas, brie, beenham, enz.
Verse mini zoete broodjes
Vers fruit
Verse melk/karnemelk/vruchtensappen

Uitgeserveerd:
Klein kopje soep
Lekker warm broodje o.a. kroket, warm vlees, champignons Dordogne, gamba’s gepaneerd of saucijsje
Kopje koffie/cappuccino/thee

Catering Luxe broodjes laten bezorgen voor uw medewerkers in de pauze tussen 11:00 en 18:00 uur (later in overleg )

Luxe broodjes (gemengd) zoals: Waldkorn, Ciabatta, Speltbrood, Baguette (wit en bruin) of Italiaanse bol
Rijkelijk belegd met o.a. (zie website voor actuele lunchkaart en dan bij luxe broodjes)
Carpaccio, Parmezaanse kaas en Rucola
Tomaat –mozzarella, olijven, pesto en Rucola
Gerookte zalm en roomkaas
Gezond met beenham en belegen kaas
Parmaham met roomkaas
Tonijnsalade en rode ui
Brie, honing en noten (lauwwarm uit de oven)
Warme kippenreepjes gebakken in roomsaus met champignons en ui

Prijs voor catering € 4,75 per broodje (incl. borden en bestek)

Drankjes:
Karaf melk, karnemelk € 2,75 (liter)
Karaf verse jus d’orange € 4,75 (liter)
Karaf smoothie fruit € 6,75 (liter) (incl. glaswerk)

 

Brunch buffet Grand bistro de Rotonde met live cooking!
(als u bij ons komt, bij catering geen live cooking)

 

Bij ons in de bistro: € 21,50 of incl. welkomstcocktail € 22,50 p.p.
Catering: € 18,50
 
Koude gerechten harde en zachte broodjes, croissant, krentenwege, zoete broodjes

Fruit jam en div. zoet waar beleg

Lekkere kaasplank met Hollandse en Franse kazen

Gerookte zalm met een dillenmosterd saus

Huzarenvlees salade omringt met luxe vleeswaar ( o.a. rosbief, rauwe ham, pâté, salami)

Vissalade met diverse soorten vis (o.a. makreel, paling, gerookte forel)

Roereieren, bacon, eiersalade, gekookte eieren
 
Soep Runderbouillon met tuinkruiden/mosterdsoep/tomatensoep met verse basilicum ( keuze uit 2 soepen)
 
Warme gerechten Pang filet en gamba’s in een witte wijn saus op een bedje van puree Varkensmedaillons met gebakken bospaddenstoelen Pasteitje met bospaddenstoelen
 
Zoet Bavaroise met passende saus en slagroom of crème brûlée

Verse fruit salade Italiaanse schepijs met verschillende sausjes Verse jus d’orange, melk en karnemelk Koffie en thee (vers gezet!)