Kerstmenu

  • Welkomst aperitief € 3.50
  • 3 gangen diner € 39,75
  • 4 gangen diner € 44,75

Voorgerechten

  • Wildbouillon met huisgemaakte wildgehaktballetjes en bospaddenstoelen
  • Carpaccio ossenhaas met truffelolie, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
  • Duo wild Hertencarpaccio met mosterddressing en pittenmix én een wildkroket met preiselbeersaus
  • Herfstsalade & herten rosbief; Knapperige slasoorten met stukjes pompoen uit de oven hierover pompoenpittenolie en dun gesneden herten rosbief
  • Mosterdsoep lekker romig en geserveerd met bosui
  • Tomaten crème soep met verse basilicum
  • Bonbon van zalm gevuld met rivierkreeftstaartjes
  • Tompouce van seranoham geserveerd met verse meloen, rucola en pestodressing
  • Winterse Dordognechampignons in bierbeslag met een huisgemaakte ravigotte saus
  • Gamba’s in knoflookolie
  • Winterse geitenkaassalade met stukjes stoofpeer, rozijnenbroodcroutons en lauwwarme geitenkaas

Hoofdgerechten

  • Drieluik van kaasschnitzels huisgemaakt, van jonge kaas, geitenkaas en brie geserveerd met een vosbessensaus (vegetarisch)
  • Quiche van pompoen en bospaddenstoelen hierover en noten kaassaus (vegetarisch)
  • Zalmfilet geserveerd met spinazie, geitenkaas en een romige mosterdsaus
  • Slibtongetjes 3 stuks in roomboter gebakken
  • Schnitzel trio kip-, varkens-, en kalfsschnitzel met champignon- en zigeunersaus
  • Spies de Rotonde spies met 4 soorten vlees, paprika, ui en geserveerd met kruidenboter
  • Wiener zwiebelrostbraten entrecote met een rode wijnsaus en gefrituurde uien
  • Wokki wokki van ossenhaas en kipfilet met roerbakgroente en cashewnoten
  • Achterhoeks Wildtrio ; Trio van hert-, hazenrugfilet en wildzwijn. Geserveerd met appeltjes in kastanje saus
  • Hamburger; Sappige burger van Angus rund met in een passend broodje met augurken, bos-ui, tomaat geserveerd met krulfriet & mayonaise
  • Ree pannetje, Stoofpot van ree royaal afgemaakt met gebakken bospaddenstoelen.
  • Tournedos, biefstuk van de haas, met een pepersaus + € 5.00
  • Hertenbiefstuk op een bedje van bospaddenstoelen, met een saus van rode port + € 5.00
  • T-bone, mooie entrecote en tournedos geserveerd met kruidenboter en pepersaus + € 10.00

Bij ieder hoofdgerecht worden de volgende garnituren geserveerd: gebakken aardappelen, seizoen groente, vruchtencompote en een rauwkostsalade
De wildgerechten worden tevens voorzien van een passend bordgarnituur.

Desserts

  • Coupe noisette, Vanille-,walnoot en hazelnootijs met karamelsaus ,gekarameliseerde noten en slagroom
  • Coupe Dame Blanche, Drie bollen vanille-ijs met warme chocoladesaus
  • Vruchtensorbet, drie verschillende ijssmaken met vers fruit en slagroom
  • Crème brûlée, heerlijke vanille pudding gekarameliseerd met een laagje suiker en slagroom
  • Heisse Liebe, Vanilleroomijs met warme frambozen en slagroom
  • Huisgemaakte apfelstrudel warm geserveerd en met stroopwafelijs, vanillesaus en slagroom
  • Grand dessert de Rotonde, proeverij van allerlei lekkernijen, gekozen door de chef +€ 2.50

Kerst Koffies Speciaal

  • Koffie naar keuze “Luxe” met Belgische bonbons en slagroom
  • Koffie naar keuze “Likeur” met daarnaast een glas Baileys, Amaretto, Grand marnier, Likeur 43, Cointreau, Drambuie, Cognac of Calvados,
  • Koffie “Speciaal” koffie met ongezoete room en daarin naar keuze:
  • Irish coffee (whisky en bruine suiker)
  • French coffee (grand marnier)
  • Coffee Brasille (bruine rum en tia maria)
  • Spanish coffee ( tia maria)
  • Vordense Roem (kruidenlikeur)

Heeft u allergenen of een speciaal dieet, laat het uw gastheer/vrouw voor bestellen weten!