Zomerfeest

Donderdag 19 juli..   Onverwachts komt Rob Toonen Terug in Vorden!

Doordat de braderie positief verplaatst is naar de vrijdag van de Kermis hebben we wat muziek items kunnen omruilen en mogen we verklappen dat Rob Toonen in samenwerking Met Mike van Doorn de aftrap doen bij Grand bistro de Rotonde. Omdat het met Koningsnacht zo ontzettend gezellig feest is geweest maar volgens velen “veel te kort”, het was zo voorbij! MAAR hij komt terug! Rob heeft een draaidag kunnen ruilen want in de zomermaanden werkt hij als DJ op Majorca Spanje.

Een hoogte punt van deze avond is het verloten van een Reischeque van GoGotours ter waarde van € 250.00, afgelopen koningsnacht heeft Dominique Besselink deze pracht reischeque gewonnen. DJ Rob Toonen, bekend van slam FM in samenwerking met Mike van Doorn komende donderdag 19 juli op ons podium!

 

Opschaakl’n!, Strike én Lokale DJ op Beugelrock 2018

Na de ontzettende gemoedelijke samenwerking en Olderwetse Rock van de vrijdagavond 2017 mogen we vertellen dat de 2e editie gaat plaatsen vinden!

20 juli 2018; editie 2 van BEUGELROCK.
(… de naam natuurlijk afgeleid van de fles van 0,5L.)
Een feestavond met klasse muziek, mooie flessen bier, een stuk vlees aan het spit en voor de liefhebbers een sigarenlounge.

De muziek komt deze avond van de lokale helden.                                               Strike is pure Rock “n Roll. Strike heeft een ontzettend mooi Nederlands verleden en heel veel podia reeds onveilig gemaakt met de meest beestachtige feesttentenmuziek, deze jarenlange ervaring heeft geleid tot verfrissend nieuwe “Rock met loepzuivere Bella en ruwBilly-randje”. Wie uit Vorden komt kennen de bandleden: Robert Wagenvoort, René Groot Wassink, Renske Zenhorst en Bert Radstake.

Opschaakl’n! is een dialectband die in het najaar van 2016 het licht zag. De heren zijn in willekeurige volgorde; Ruben Smits, Edgar Ooijman, Mark Willems, Rob Wiersma en Winand Jansen, Ze maken flink gitaarwerk, zang met volume en entertainment klasse van het hoogste niveau. Hun laatste hit is Köttel Dwars! En met het motto; Op de planken…remmen is Angst wordt t zeker een pracht vervolg op vorige jaar!

Tussen door de Local DJ wat een feest! Wedden dat we allemaal eens zijn met de gedachte: Geniet van t leven! griep ow een beugelfles, kom lekker knagen an een ribbetje en goa genieten van de Achterhoekse (dialect) rock met Local swingen.
Tøt vri-jdagoavond 20 juli vanaf 21:00 op d’n tweede editie van Beugelrock!

 

Zaterdag 21 juli: Raven voor je leven! Feesten alsof morgen niet bestaat…

Barry Paf bekend van radio 538 en Menno de Boer dj van radio 538

Na 2 jaar gerard Ekdom met michiel Veenstra, qmuziek is het nu tijd voor RADIORAVEN..Bekende DJ’s van Radio 538..

Vorden zijn jullie klaar om uit je dak te gaan met de Radiodj’s van Nederland? Menno de boer en Barry Paf laten je Raven voor je leven! Een avond vol high energie mashups die alles onvergetelijke maken.’ De radiorave is een interactief concept waarin het publiek meebeslist over de muziek, iedere 15 minuten word een andere stijl gedraaid afhankelijk van de keuze van het publiek. Wordt het 90s klassiks of een kwartiertje hakken en hier geven dan de dj’s hun eigen twist aan. Alles kan en niets is de DJ’s te gek… Van climax tot climax tot je keel schor is en je voeten pijn doen.. dat is de Radio Rave-feesten alsof morgen niet bestaat.